PÅMELDINGSSKJEMA
POPUP COWORKING WEEK
28. januar - 1. februar

Jeg melder meg på:
Hvis du senere ønsker å melde deg på flere ting, fyller du enkelt ut skjema på nytt.
Jeg ønsker rådgivning fra:
Vi tar kontakt for å sette opp tidspunkt.


 

GRATIS KONTORPLASS PÅ INNOVATION DOCK?

Hele uka har du mulighet til å sitte gratis hos oss på Innovation Dock. Ta kontakt med Erik, vår Community Manager, så sees vi!

PÅMELDINGER

Det vil selvsagt være mulig å hive seg med i siste liten på det meste, men for at vi skal kunne estimere rom og være godt forberedt ønsker vi at alle melder seg på alt de vil være med på.

Har du allerede sendt en påmelding for ett arrangement, sender du bare en ny hvis det er mer du ønsker å delta på.

RÅDGIVNING?

Skulle gjerne hatt et tredje punkt her.


 

PROGRAM FOR UKA

MANDAG
COWORKING DAY

09:00
Mandagen starter vi med lapper i B24, og alle som ønsker å sitte hos oss og jobbe denne uka får en god start og alt de trenger av praktisk informasjon. Vi tar også en omvisning rundt på Innovation Dock.

11:00 - 13:00 - Lunch (hele uka)
Lunch kan kjøpes på The Kitchen - og vi disker opp med dagens rett til kun 95,- hele uka. Dersom du jobber på Innovation Dock denne uka har du også mulighet til å ha med lunch selv, alle bygg har eget kjøkken.

12:00 - 16:00
Mulighet for rådgivning rundt din startup. Vi setter oss inn i din bedrift og gir råd for veien videre, enten du er godt på vei eller du vurderer å starte - så stiller våre forretningsutviklere og startup-rådgivere opp for å gi deg gode råd på veien.

 

TIRSDAG
PARTNER DAY

09:00 - 15:00 - Rådgivning fra partnere
Våre partnere stiller opp med gratis rådgivning hele dagen! I påmeldingsskjemaet beskriver du kort hva du har behov for, så koordinerer vi møteplanen. Møt blant annet DNB, 657Oslo, Startup Norway/Angel Challenge, m.fl.

18:00 - 21:00 - Creative Business Cup Regional Finale! (RIKTIG TIDSPUNKT? EGET EVENT PÅ FB?)

DNB, 657 og Angel Challenge kommer som dommere, men kommer tidligere for å stille som partner

 

ONSDAG
MEMBERS DAY

08:00 - 10:00
Foredrag med Alexandre Bull (CONFIRMED? NÅR? Kan vi bruke det som Innovasjonsfrokost? I så fall mindre tekst her, og mer tekst på eget event)
«App for Disruption: Hva er likhetene mellom innovasjon og rock´n roll?” Både innovasjon og rock er kjent for å endre verden ved å bryte reglene, tenke nytt og utfordre det etablerte.

App for Disruption er et underholdende foredrag om innovasjon, hvor vitenskapen fra verdens ledende innovasjonsmetoder presenteres på en enkel måte med rock som pedagogisk virkemiddel. Med elgitar på scenen spiller foredragsholder elementer fra kjente rockelåter, for å forklare sentrale ideer om innovasjon og entreprenørskap.

Foredraget har vist seg å være veldig populært og er særlig relevant i økosystemet rundt innovasjon, da man endelig får en grei og helhetlig oversikt over hva som definerer alle de forskjellige innovasjonsmetodene som man hører om til stadighet; Lean Startup, Design Thinking, Zero to One med flere.

Foredraget har allerede blitt levert hos NHO, flere norske IT-selskap samt på MESH og Tøyen Startup Village. Så langt har publikum gitt overveldende gode tilbakemeldinger.»

En kort YouTube-film om App for Disruption er også tilgjengelig på lenken under:
https://youtu.be/db2wqMNXlRU

10:00 - 11:00 - Member Demos!
Vi viser frem noen av selskapene på Innovation Dock, og det blir live demo av blant annet BikeFinder og Thrustme!

 

TORSDAG
PARTY DAY?

00:00 - 00:00 - Hvordan bygge en innovasjonskultur?
Samfunnet endres i stadig raskere tempo, og organisasjoner må henge med på racet for å ikke bli akterutseilt. Hva skal til for å bygge en innovasjonskultur, og hvordan får du med menneskene på dette? Kom og hør psykolog Lars Kristian Hæhre snakke om de viktigste grepene organisasjoner må ta, og hvordan du kan forberede deg på fremtidens arbeidsplasser.

00:00 - 00:00 - After Work Drinks @ The Dock!
Hver måned samler vi alle medlemmene våre til en uformell kveld med litt snacks og noe godt i glasset - denne gangen inviterer vi også deg! Baren er åpen med medlemspriser hele kvelden, og The Kitchen stiller med litt enkel fingermat.

 

FREDAG
THE AFTERMATH

10:00 - 13:00 - Dagenderpåbrunch!
Vi åpner kjøkkenet litt tidligere enn vanlig og inviterer til en god start på dagen, eller en veldig god lunch på en fredag.