Gjennom en hel uke inviterer vi grundere, entreprenører, investorer og deg som kanskje vurderer å starte noe eget til Popup Coworking Week!

28. januar - 1. februar

Det blir foredrag med spennende temaer, flere arrangement, noen av våre medlemmer vi vise fram hva de gjør, det vil være mulighet for rådgivning, og ønsker du å jobbe på Innovation Dock denne uka stiller vi med plass!

 

 

GRATIS KONTORPLASS PÅ INNOVATION DOCK?

Hele uka har du mulighet til å sitte gratis hos oss på Innovation Dock. Ta kontakt med Erik, vår Community Manager, så sees vi!

 

PÅMELDINGER

Vi har en felles påmeldingsside for alle arrangement. Har du allerede sendt en påmelding for ett arrangement, sender du bare en ny hvis det er mer du ønsker å delta på.

 

 

PROGRAM FOR UKA

MANDAG
COWORKING DAY

09:00
Mandagen starter vi med lapper i B24, og alle som ønsker å sitte hos oss og jobbe denne uka får en god start og alt de trenger av praktisk informasjon. Vi tar også en omvisning rundt på Innovation Dock.

11:00 - 13:00 - Lunch (hele uka)
Lunch kan kjøpes på The Kitchen - og vi disker opp med dagens rett til kun 95,- hele uka. Dersom du jobber på Innovation Dock denne uka har du også mulighet til å ha med lunch selv, alle bygg har eget kjøkken.

Innovation Dock er tilgjengelig for omvisning hele dagen.

Alle henvendelser rundt coworking og rådgivning, kontakt Erik, Community Manager, erik@innovationdock.no / 41142477

Alle henvendelser rundt coworking og rådgivning, kontakt Erik, Community Manager, erik@innovationdock.no / 41142477


TIRSDAG
PARTNER DAY

09:00 - 15:00 - Rådgivning fra partnere
Mulighet for rådgivning rundt din startup. Vi setter oss inn i din bedrift og gir råd for veien videre, enten du er godt på vei eller du vurderer å starte - så stiller våre forretningsutviklere og startup-rådgivere på Innovation Dock opp for å gi deg gode råd på veien.

I tillegg stiller en rekke av våre partnere opp med gratis rådgivning hele dagen! I påmeldingsskjemaet beskriver du kort hva du har behov for, så koordinerer vi møteplanen. Møt blant annet:

  • DNB

  • 657Oslo

  • Startup Norway/Angel Challenge

  • Sands

  • , m.fl.

14:00 - 16:00 - Creative Business Cup Regional Finale!
Regional finale i verdens største pitchekonkurranse innen kreativ næring! Finalen er åpent for alle, og vi leter nå etter selskap som ønsker å delta. Fjorårets vinner fra Rogaland var Misc Games. Vinneren fra Rogaland går videre til landsfinalen som i år er under Startup Extreme 2019 og mulighet for å komme seg videre til finalen i København til høsten!

Les mer om Creative Business Cup 2019 her:
https://www.facebook.com/events/2344172795812919/


ONSDAG
ROCK N’ ROLL

08:30 - 10:30 (foredrag starter 09:00 sharp)
*** OBS - AVLYST! ***
«App for Disruption: Hva er likhetene mellom innovasjon og rock´n roll?”

Foredrag med Alexander Bull
*** OBS - AVLYST! ***
Både innovasjon og rock er kjent for å endre verden ved å bryte reglene, tenke nytt og utfordre det etablerte. App for Disruption er et underholdende foredrag om innovasjon, hvor vitenskapen fra verdens ledende innovasjonsmetoder presenteres på en enkel måte med rock som pedagogisk virkemiddel. Med elgitar på scenen spiller foredragsholder elementer fra kjente rockelåter, for å forklare sentrale ideer om innovasjon og entreprenørskap.

Foredraget har vist seg å være veldig populært og er særlig relevant i økosystemet rundt innovasjon, da man endelig får en grei og helhetlig oversikt over hva som definerer alle de forskjellige innovasjonsmetodene som man hører om til stadighet; Lean Startup, Design Thinking, Zero to One med flere.

Foredraget har allerede blitt levert hos NHO, flere norske IT-selskap samt på MESH og Tøyen Startup Village. Så langt har publikum gitt overveldende gode tilbakemeldinger.»

En kort YouTube-film om App for Disruption er også tilgjengelig på lenken under:
https://youtu.be/db2wqMNXlRU

10:30 - 11:30 - Yoga @ The Dock!
Siv Havik fra Yoga for Alle har ukentlig yoga for våre medlemmer, og denne uken åpner vi for alle som vil! En time yoga, og ta det med ro - dette er på begynnernivå og passer for alle!
100,- betales direkte til Siv. Yogamatter vil være tilgjengelig, men ta mer enn gjerne med din egen.


TORSDAG
INNOVASJONSKULTUR & BURSDAG

08:00 - 09:30 - Hvordan bygge en innovasjonskultur?
Dørene åpner 08:00, foredraget starter 08:30
Samfunnet endres i stadig raskere tempo, og organisasjoner må henge med på racet for å ikke bli akterutseilt. Hva skal til for å bygge en innovasjonskultur, og hvordan får du med menneskene på dette? Kom og hør psykolog Lars Kristian Hæhre snakke om de viktigste grepene organisasjoner må ta, og hvordan du kan forberede deg på fremtidens arbeidsplasser.

19:00 - 00:00 - Innovation Dock 4 år! After Work Drinks @ The Dock
Når vi er 4 år nå i januar, så er det klart det blir fest! Som en avslutning på Popup Week åpner vi opp stua vår, og inviterer medlemmer, venner, partnere, kjente og nysgjerrige på bursdagsfest!

Det er nå 4 år siden vi åpnet Innovation Dock, og på den tiden har vi vokst til å bli en ledende aktør i økosystemet for oppstart- og vekstbedrifter i Stavanger-regionen. På brygga er det nå 70 selskap som daglig skaper verdier og utvikler ny teknologi og nye løsninger, og i fjor hadde vi 120 gründere og selskap gjennom våre kurs og programmer.

Det blir litt å bite i, og baren har åpent med medlemspriser for alle hele kvelden!

Velkommen!


FREDAG
THE AFTERMATH

10:00 - 13:00 - Dagenderpåbrunch!
Vi åpner kjøkkenet litt tidligere enn vanlig og inviterer til en god start på dagen, eller en veldig god lunch på en fredag. Meny kommer…