Meet the team

Det er spennende tider på Innovation Dock! Vi utvider med flere møteplasser for oppstart- og vekstbedrifter, og har fått med oss to nye hoder på laget: Helene Meldahl, ansvarlig for community og kommunikasjon og Nickolas Tomasgaard, leder for forretningsutvikling og fasilitering.

Foto: Line Owren Photography (F.v) Helene Meldahl, Nils-Henrik Stokke, Pia Warland og Nickolas Tomasgaard

Foto: Line Owren Photography (F.v) Helene Meldahl, Nils-Henrik Stokke, Pia Warland og Nickolas Tomasgaard

Det er nå over 4 år siden vi åpnet Innovation Dock, og på den tiden har vi vokst til å bli en ledende aktør i økosystemet for oppstart- og vekstbedrifter i Stavanger-regionen. Vårt mål er å sikre at gode idéer lykkes, og vi har i dag over 70 selskap som faste medlemmer, og årlig coacher vi over 120 selskap og gründere i etablerings- og vekstfasen. Med Nickolas og Helene på laget har vi fått inn to knallsterke personer, som vil bidra med sin kompetanse i dette nettverket. De vil styrke teamet på brygga og tydeliggjøre vår rolle som coworking senter og knutepunkt for entreprenører, slik at vi kan hjelpe enda flere gründere og oppstartsselskap med å skape vekst!

Bli bedre kjent med dem her:

Nickolas Tomasgaard

Vår nye Business Development Manager / Facilitator Nickolas er fra Madla, og har tatt sin utdannelse innen entreprenørskap og økonomi ved Handelshøyskolen BI Oslo. Han har tidligere jobbet som bla. daglig leder for gründerlaboratoriet Rogaland Havbruspark AS, prosjektleder og forretningsutvikler for Ryfylke Næringshage og har hatt sitt eget distribusjonsselskap i oppdrettsbransjen.

“De 3 siste årene i oppdrettsbransjen har vært fantastisk givende, både gjennom mitt eget selskap og som ansatt i et utrolig spennende prosjekt for gründermiljøet i Stavanger. Jeg gleder meg utrolig masse til tiden som kommer og alle entreprenørene jeg skal få møte gjennom Innovation Dock!”

- Nickolas Tomasgaard

Ta gjerne kontakt med Nickolas på: Nickolas@innovationdock.no

Helene Meldahl

Innovation Docks Communications & Community Manager har sin utdannelse innen samfunn, kommunikasjon og prosjektledelse fra UiS og Markedshøyskolen. Hun har videreutdanning i digital kommunikasjon og markedsføring fra Curtin University. Gjennom sitt foretak har hun arbeidet med innholdsproduksjon i sosiale medier, internasjonale kampanjer og produktsamarbeid. Instagramprofilen hennes har vært bredt omtalt, og brukes bl.a i undervisningsmateriell. Hun har tidligere jobbet med kommunikasjon/markedsføring og arrangement for Folken i Stavanger, ambassaden i D.C og Amfi.

Si hei til Helene på: helene@innovationdock.no