30 oktober: CreativeTech Hunt x DNB #huninvesterer @InnovationDock

Innovation Dock, 657Oslo, DNB, Virke - Hovedorganisasjonen og SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange legger ut på nasjonal turné på jakt etter de mest lovende CreativeTech Startups i landet, og den 30. oktober er vi her på brygga for å finne talentene!

Creative Tech Hunt

Vi kickstarter eventet med lunsj, etterfulgt av inspirerende innlegg fra scenen, før vi fyrer løs med pitcher fra CreativeTech Startups i Stavanger!

#huninvesterer:
Det sies at vi ikke kan styre verden uten å eie den, men hvem eier egentlig norske bedrifter? I Norge har vi kun 20 prosent kvinnelige grunnleggere av aksjeselskap – og kun én prosent av tech-gründere er kvinner.

At menn dominerer på arenaer der nye idéer formes, kan potensielt føre til at de mannlige utfordringene er de som i størst grad blir utforsket.

Norge trenger flere kvinnelige gründere. Bli med på en spennende ettermiddag med inspirasjon og faglig input – både fra DNB og en av Stavanger's stjernegründere.

CreativeTech Hunt:
Coworking Space 657Oslo og Innovation Dock - vinnere av 'Best Coworking Space in the Nordics', har lenge jobbet for å løfte og promotere kreativ næring i Norge. Nå ønsker vi sammen med 657Oslo å bidra til å etablere CreativeTech som ny investeringsarena i Norge.

Er du gründer av en kreativ startup som utnytter teknologi til å skalere? Søknadsprosessen for å entre scenen og pitche din bedrift er nå åpen! Finn ut mer, les om de fantastiske premiene, og søk her: http://www.657.no/creative-tech-hunt/

De beste fra hver by vil få presentere seg for bedriftspartnere, investorer og det norske startupmiljøet, hvor åtte heldige finalister vil bli invitert til å konkurrere på den nasjonale konferansen i Oslo i starten av 2020.

CreativeTech Hunt i andre byer:
Trondheim, DIGS, 22. oktober
Bergen, Bergen.Works, 14. november
Tromsø, FLOW Coworking, 21. november
Oslo, 657Oslo, 26. november