Bygger digital plattform som skal gi folk juridisk orden i privatlivet

Denne måneden kan du lese om Justify i Dagens Næringsliv og SR-Banks nyhetssenter YTRA. Ved å kombinere fagområdene juss, teknologi og design, utvikler teamet på Innovation Dock en helt ny plattform som gjør at du skal kunne løse enkle juridiske oppgaver selv. Nå jobber de også med å få endret arveloven.

Justify Innovation Dock.jpg

Jusitfy mener at tiden er inne for å tenke nytt rundt juridiske tjenester. Derfor lanserer de snart selvbetjente og brukervennlige løsninger for ting som arv, testament og samboerkontrakt. Nå er de i full gang med testing av tjenestene, og lansering er planlagt i løpet av 2019.

Løs enkle juridiske oppgaver selv

Justify har som mål å gjøre juss mer tilgjengelig for folk flest, og ønsker at du skal kunne løse juridiske oppgaver selv - til en lavere pris enn det du hadde fått hos en advokat. Med veiledning fra advokatene og programvaren til Justify skal du kunne logge på med BankID og svare på spørsmål om din livssituasjon, før du får ut for eksempel et testament eller en samboerkontrakt. Teamet jobber derfor med å få endret arveloven, fordi den ikke åpner for digital signering for testament.

Tidligere Gründerhub-deltakere

Justify er ett av selskapene som har vært gjennom Gründerhub på Innovation Dock, og gjennom det 4 måneders gratis programmet fikk Justify hjelp til å viderutvikle ideene sine, og spisse produktet sitt. I mars investerte oppstartsfabrikken FinStart Nordic fem millioner kroner i selskapet, og i dag samarbeider Justify med SpareBank 1 SR-Bank.

Bli oppdatert ved lansering av Justify sine tjenester: