Ny runde med Vekstlab Reiseliv

Innovation Dock har i samarbeid med Rogaland Fylkeskommune utviklet er program som skal bidra til vekst innen reiselivsnæringen i fylket. Hvert år arrangeres programmet i en ny del av fylket, og i år står blant annet Haugalandet for tur.

Hva er Vekstlab?

F.v: Hilde Øygarden fra Næringsforeningen på Haugalandet og Nickolas Tomasgaard/ Innovation Dock

F.v: Hilde Øygarden fra Næringsforeningen på Haugalandet og Nickolas Tomasgaard/ Innovation Dock

Vekstlab er gratis-program over to dager, med fokus på vekst innen reiselivsnæringen. Sammen ser man på muligheter for felles løft og synliggjøring av mulighetene som ligger i fylket. Forrige år gjennomførte Innovation Dock vekst-programmet i Dalane og i Ryfylke. Til høsten arrangeres det suksessfulle kurset i Indre Ryfylke, og på Hauglandet -nærmere bestemt på Gründerloftet i Haugesund. I den anledning bidrar bl.a både Gründerloftet og Næringsforeningen i Haugesund med deres erfaringer og kunnskap når det kommer til de mange mulighetene som ligger på Haugalandet.

F.v: Nickolas Tomasgård/ Innovation Dock og Marius Selsø Håkonsen/ Gründerloftet i Haugesund

F.v: Nickolas Tomasgård/ Innovation Dock og Marius Selsø Håkonsen/ Gründerloftet i Haugesund

I løpet av kurset vil deltakerne sammen med våre rådgivere ta i bruk teorier fra The Massachusetts school of Tech's startup framework, utviklet av Bill Aulet - verdenskjent entreprenør og prisbelønnet forfatter.

Hvem er programmet for?

  • For deg som ønsker å starte egen bedrift innen reiselivsnæringen

  • Du som allerede er i drift og ønsker vekst

  • Studenter som er interessert i feltet

  • Du som jobber innen økosystemet for å hjelpe oppstarts– og vekstselskap

Hvorfor delta?

Øke kompetanse, nettverk og verktøy for å raskere avklare idéer og metoder for etablering eller vekst. Sammen ser vi på muligheter for felles løft og synliggjøring av de mange mulighetene som finnes i den aktuelle regionen.

Hvem står bak?

Innovation Dock er et co-working space i Stavanger øst, etablert 2015 og huser i dag over 70 bedrifter. I tillegg har de en rekke program, seminarer og kurs rettet mot oppstarts– og vekstselskap, og har over 200 selskap gjennom dette årlig. Erfarne veiledere herfra vil ta dere igjennom et spennende program denne helgen.

Hva koster det?

Programmet er finansiert av Rogaland Fylkeskommune, og er gratis for deltagerne.

Det åpnes for påmelding via vår hjemmeside: august 2019.