Data Gumbo seiler inn på internasjonal toppliste

Ove Sandve med team, er i godt selskap når Data Gumbo Corp rangeres på Crunchbase sin liste: "50 Hot Tech Companies Globally in 2019"!

DataG.jpg

Data Gumbo som holder til på Innovation Dock, har hatt en fantastisk reise så langt! De er nå et ledende selskap innen Blockchain-as-a-Service, og sikret seg nylig $6M, investert fra Equinor og Saudi Aramco. Nå havner de altså rett inn på internasjonal topp-liste, og det suksessfulle teamet på brygga kan fortelle at de er både ydmyke og “litt ekstra gira” over oppmerksomheten.

Blockchain-as-a-Service

Data Gumbo er en teknologibedrift som har utviklet en Blockchain-as-a-Service (BaaS) -plattform for å strømlinjeforme smart kontraktsadministrasjon. Hovedkontoret ligger i Houston, mens Ove Sandve, en av gründerne bak selskapet, leder Stavanger-kontoret.

50 Hot Tech companies Globally in 2019

Sammen med 49 andre selskap, har Crunchbase nylig rangert Datagumbo som et av “50 Hot Tech companies Globally.” Selskapene på topplisten har blitt valgt ut på bakgrunn av tre hoved-kriterier, samt rangert ved bruk av Crunchbase sine algoritmer og ranking system.

Vi gratulerer Data Gumbo med heftig listeplassering!

Klikk på linken for å lese hele saken på Crunchbase.com: