Gründere presenterte sine selskap for verdenskjent entreprenør

Internasjonalt anerkjente Bill Aulet besøkte Innovation Dock, for å høre på presentasjonene til tidligere GründerHub-deltakere, som sammen med våre rådgivere har benyttet seg av teoriene og metodene hans for å lykkes med oppstarten av sin bedrift.

Gründer, Dag Josef Foss presenterer selskapet Justify. (tidligere Gründerhub-deltaker)

Gründer, Dag Josef Foss presenterer selskapet Justify. (tidligere Gründerhub-deltaker)

Bill Aulet er serieenreprenør, og har skapt milliardverdier gjennom sine selskap. Han har med dette lang erfaring fra oppstartsselskaper i USA, og er i dag professor innen innovasjon og gründerskap ved Massachusetts Institute of Technology (MIT).

I mai var han i Stavanger, hvor han ledet MIT Reap Summer School, et gründerkurs som skal hjelpe norske oppstartsbedrifter med å lykkes. Gjennom sitt arbeid forandrer han måten entreprenørskap blir forstått og praktisert over hele verden, og i følge Aulet er entreprenørskap noe alle kan lære!

(t.v) Nickolas Thomasgaard (ved Innovation Dock) Bill Aulet, og Nils-Henrik Stokke (Co-founder Innovation Dock)

(t.v) Nickolas Thomasgaard (ved Innovation Dock) Bill Aulet, og Nils-Henrik Stokke (Co-founder Innovation Dock)

Aulet har skrevet boken Disciplined Entrepreneurship som vi benytter oss av her på Innovation Dock, blant annet i GründerHub programmene. Boken hans bygger på et rammeverk bestående av 24 steg, som skal hjelpe gründere med hver del av oppstartsfasen.

Neste runde med GründerHub starter i September, og du kan søke om å bli med allerede NÅ! Under GründerHub vil du sammen med våre rådgivere blant annet lære å ta i bruk Aulets metoder for å videreutvikle din startup.

I 2017 var alle norske finalister til Strawberry-millionen fra Innovation Dock

FOR Å SØKE OPPTAK I STAVANGER: KLIKK PÅ SØKNADSKNAPPEN UNDER!

“Grunderhub har vært til uvurderlig hjelp” Dag Josef Foss