Åpent og ærlig om gründersuksessen

Et par kjappe internettsøk, og man oppdager små avstander mellom suksessene til gründerne Murshid Ali og Sigbjørn Groven, men hvordan ser deres gründerreiser ut fra innsiden…sånn egentlig? De delte begge raust av sine erfaringer og lærdommer, under DNB NXT frokostseminar sist uke!

(t.v) Murshid Ali, Thomas Våland (DNB) og Sigbjørn Groven på Innovation Dock

(t.v) Murshid Ali, Thomas Våland (DNB) og Sigbjørn Groven på Innovation Dock

I høst arranger Innovation Dock en serie med frokostseminar i sammarbeid med DNB. Under årets første seminar, ledet av Thomas Våland fra DNB, fikk vi et ekte innblikk i erfaringene til Sigbjørn Groven og Murshid Ali. De er to spydspisser på gründerscenen i Rogaland, og begge har vært om bord på spennende reiser gjennom selskapene Huddlestock og Futurehome.

Groven sammenligner gründerlivet med en berg og dalbane: I løpet av en dag kan du gå fra å sveve av lykke, til å kjenne på håpløsheten, for så å være på vei opp igjen.

Sigbjørn Groven (t.v) og Murshid Ali sammenligner gründerlivet med en berg og dalbane.

Sigbjørn Groven (t.v) og Murshid Ali sammenligner gründerlivet med en berg og dalbane.

Uten å legge noe mellom linjene, forteller gründerne om tøffe avgjørelser, veivalg, og det som for Ali en liten stund føltes som slutten på eventyret. Et møte med en bekjent viste seg å bli en ny start, og med dette satt han igjen på den velkjente berg og dalbanen, denne gangen på vei opp igjen.

En hendelse kan oppleves som ekstremt dårlig der og da, men i retrospekt kan det likevel vise seg å være det beste som kunne skjedd
— Murshid Ali

Dato for neste seminar deles på vår Facebookside i forkant av arrangementet. Seminarene er for alle! Det er gratis inngang, men forutsetter påmelding. :)