Vil bli landsdekkende

Helle Karin Barstad driver selskapet Firbeint Terapi, og har deltatt i SpareBank 1 SR-Banks Gründerhub for å få hjelp til å nå målet om å være landsdekkende i 2025. Gründerhub i Stavanger driftes av Innovation Dock, og her får man en super mulighet til å utvikle sin bedrift i et innovativt miljø!

FIRBEINT TERAPI.png

Barstad startet selskapet Firbeint Terapi i 2011. Hun og teamet hennes benytter dyr til å hjelpe mennesker i alle aldre, til bedre fysisk og psykisk helse. Hundene benyttes også som pedagogisk ressurs i barnehage, skole og SFO. Nå har selskapet avtaler med ulike instutisjoner både i det offentlige og private.

Et rørende møte som endret alt

Etter å ha besøkt et sykehjem med den første terapihunden sin Lucy, ble Barstad og flere sykepleiere rørt til tårer av en beboers reaksjon i møte med den firbeinte. Beboeren som var en eldre dame med langt fremskreden demens, hadde ikke noe språk og reagerte heller ikke på tiltale. Da hun fikk Lucy på fanget kastet seg om halsen til den firbeinte, mens gledestårene rant i strie strømmer nedover ansiktet, forklarer Helle Karin på sin nettside www.firbeintterapi.no

Mot nye mål!

Helle Karins brennende ønske om å hjelpe og å glede andre mennesker gjennom møter med dyr, har siden ført henne videre på en spennende gründerreise, og på vei mot målet om å bli landsdekkende. I dag tilbyr selskapet dyreassisterte tjenester i Rogaland og Hordaland, og teamet hennes består av 14 personer, inkludert sykepleiere, vernepleier, pedagoger og psykologer, samt 17 hunder!

Har du en gründer i magen?

Gründer Hubs team og mentorer hjelper deltakere gjennom faglige programmet, som skal gir deg verktøy til å forstå kundens adferd, størrelse på markedet du ønsker å nå og strategier for å gjøre det!

  • Vi lærer deg ikke å skrive en forretningsplan, men å planlegge utviklingen av selskapet ditt.

  • Gründerhub bygger på erfaring fra lokale virksomheter og MIT sitt velprøvde entreprenørskapsprogram “Disiplined Entrepreneurship”.

Noe for deg? Sjekk ut Gründerhub! Neste kull starter i September 2019.