VOED stikker av med pris under Gründerhub!

Gratulerer til VOED med seieren av Gründerhub-prisen på 50.000,-! Til høsten er de både i finalen om Gründerhubprisen på 250.000,- og i finalen i Venture Cup Norge, før turen går til Silicon Valley!

Gründer Hub

VOED er en sosial plattform for storytelling gjennom video. Selv forklarer en av gründerne, Kristoffer H. Kingsrød at ideén om å bygge en brukervennlig plattform for videoinnhold kom til han da han var på guttetur. Han filmet en morsom snutt av en kamerat på stupebrettet, like etter innså han at den perfekte, brukervennlige appen som ville la han redigere, legge til musikk og dele opptaket sitt- ikke fantes! Sammen med kameratgjengen bestemte han seg derfor for å lage denne appen selv.

Så langt har beslutningen ledet dem på en spennende reise, og nå til både seier av Gründerhub-prisen, og finalen om Gründerhubprisen på 250.000,-

Deltakelsen i Gründer Hub, og det vi har lært gjennom programmet har vært helt avgjørende for oss, -for der vi er nå, og for veien videre! Nå fortsetter vi arbeidet med å utvikle plattformen gjennom videre testing med den målsetning at VOED skal bli best mulig for sluttbrukeren! Kristoffer H. Kingsrød

Gründerhub i Stavanger driftes av Innovation Dock, og her får man en unik mulighet til å utvikle sin bedrift i et innovativt og spennende miljø. Programmet bygger på erfaringen fra verdens entreprenørielle miljø. I kombinasjon med erfaring fra norsk næringsliv og lokale mentorer, lærer Gründerhub bort knivskarpe metoder for å bygge solide og skalerbare selskap med rakettfart.

MITs «Center for entrepreneurship» har gitt SR-Bank og Gründerhub-miljøene tilgang til vektøyene som brukes ved etablering av verdens fremste teknologiselskaper. Deres erfaringer med over 10.000 oppstartsbedrifter er gjengitt i bøker og videoer som deltakerne i Gründerhub får gratis tilgang til.

Om dette programmet er noe for deg eller noen du kjenner, besøk Gründerhub og legg inn en søknad da vel! Programmet kjøres med 4 måneders intervall hele året. Neste kull starter i September 2019:

www.grunderhub.no