Etablererkurset på Innovation Dock gir resultater

Etter å ha gjennomført etablererkurset arrangert av Innovation Dock, fulgte Elisabeth Jåsund drømmene sine, og opprettet bedriften Fasonger. Her syr hun klær på bestilling, og har med dette satset for fullt på syingen!

Elisabeth Jåsund

Elisabeth Jåsund

Innovation Dock har siden høsten 2018 hatt 120 gründere gjennom det vi kaller Startup Academy. Her får man gjennom NAV mulighet til å delta på et 17 ukers program, der de fem første ukene er undervisning, foredrag og workshops, etterfulgt av 12 uker der man har tilgang til Innovation Dock sine fasiliteter, rådgivere og nettverk. Alle som er på dagpenger fra NAV har mulighet til å delta på dette programmet.

I forbindelse med intervju i Solabladet deler Elisabeth hva deltakelsen i etablererkurset har betydd for henne, og mener at gleden ved å skape er viktig for å få det til:

“Etablererkurset var veldig nyttig og motiverende. Alle hadde troen på deg”

Vi gratulerer Elisabeth med oppstart av bedrift, valget om å følge drømmene sine…og ikke minst med vel gjennomført kurs i forbindelse med Startup Academy!!

Fasonger systue finner du på Tananger senter, og ellers på nett via denne linken. Og hele saken kan du lese på Solabladet sine nettsider (abo).