Gründerhub med nytt kull - oppstart 6. mai

For å bidra til skape solide arbeidsplasser til regionen har Sparebank1 SR-Bank iverksatt oppstartsprogrammet Gründerhub. Nå er det klart for nytt kull - og det er fortsatt mulig å søke seg inn på kullet som har oppstart 6. mai!

Grunderhub_logo.jpg

Gründerhub i Stavanger driftes av Innovation Dock, og her får man en unik mulighet til å utvikle sin bedrift i et innovativt og spennende miljø. Takket være innsatsen fra Sparebank 1 SR-Bank sitt program er det nå skapt nærmere 280 arbeidsplasser og selskapsverdier for over 1,3 mrd siden det ble etablert desember 2015. I dag kjøres nærmere 100 selskaper gjennom akselerasjonsprogrammet årlig i Stavanger, Bergen og Kristiansand.

Gründerhub2.jpg

Programmet bygger på erfaringen fra verdens entreprenørielle miljø. I kombinasjon med erfaring fra norsk næringsliv og lokale mentorer, lærer Gründerhub bort knivskarpe metoder for å bygge solide og skalerbare selskap med rakettfart.

MITs «Center for entrepreneurship» har gitt SR-Bank og Gründerhub-miljøene tilgang til vektøyene som brukes ved etablering av verdens fremste teknologiselskaper. Deres erfaringer med over 10.000 oppstartsbedrifter er gjengitt i bøker og videoer som deltakerne i Gründerhub får gratis tilgang til.

Om dette er noe for deg eller noen du kjenner, besøk Gründerhub og legg inn en søknad. Programmet kjøres med 4 måneders intervall hele året.

Neste kull starter 6. mai - og det er fortsatt mulig å søke!

www.grunderhub.no