MIT Reap Entrepreneurship Summer School 2019

Ikke gå glipp av en unik mulighet når en av de beste i verden innen entreprenørskap kommer til regionen. 20. til 23. mai kommer Bill Aulet til Stavanger for å lede MIT REAP Entrepreneurship Summer School. Dette bør envher oppstart- og vekstselskap få med seg.

Bill Aulet, Director på Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship.

Bill Aulet, Director på Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship.

Her vil du og din bedrift lære av de aller beste om det å lykkes som entreprenør og å skape vekst.

Nå får du muligheten til å være med på fire intense dager sammen med den internasjonalt anerkjente Bill Aulet fra Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship.

MIT Reap Summer School arrangeres 20-23. mai i Stavanger og er et samarbeid mellom ett verdensledende og seks norske universiteter. Kurset er et akseleratorprogram for å styrke vekstevnen i deltakende bedrifter.

Deltakerne vil lære mye om entreprenørskap, og tilegne seg veldokumenterte metoder og teknikker for å ta egen bedrift til nye høyder.

MIT Reap Summer School vil også handle om hvordan vi kan skape et økosystem for entreprenørskap, og hvordan vi kan utnytte forretningsmuligheter i det nordiske markedet. Programmet er utformet i tett samarbeid med regionale aktører, og kurset gir gode muligheter for dialog med alle deler av virkemiddelapparatet.

Dette er en sjelden mulighet til å fylle på kunnskap, utvide nettverket, og hente inspirasjon i arbeidet med å skape vekst i egen virksomhet!

Entrepreneurship_Summer_School_2018_6902-1.jpg

MIT Reap Summer School passer særlig godt for deg som:

  • Jobber i en bedrift med ambisjoner om å vokse.

  • Jobber med innovasjon, entreprenørskap og/eller intraprenørskap.

  • Har et ønske om å lære hvordan du kan skalere opp virksomheten din på en effektiv måte.

  • Jobber med entreprenørskap ved et universitet, i en industriklynge, eller i en offentlig virksomhet.

For mer informasjon, se:

www.summerschool.no