Join our inspiring community!

Etter nesten 5 år er Innovation Dock blitt et viktig kompetansemiljø for gründere og vekstbedrifter, og i stadig utvikling. På bryggekanten med utsikt utover fjorden, ligger det som må være en av byens fineste kontorutsikter.

inndock brygga.jpg

Innovation Dock coacher over 120 bedrifter i året, og huser nå 75 bedrifter med rundt 170 mennesker, i lokalene i det innovative nærings-og boligprosjektet som vokste frem på de gamle industritomtene ved sjøen i østre bydel. Gjengen på brygga – med Innovation Dock-gründer Nils-Henrik Stokke i spissen, ser lyst på fremtiden:

– Vi har laget et godt økosystem for gründere og vekstbedrifter, og har samlet kompetanse og nettverk, som disse selskapene trenger. Og nå er de 75 ulike selskapene med på å skape miljøet her på en unik måte. Etter jul får vi ledige lokaler, og vi ser derfor frem til å ønske flere innovatører velkommen til brygga!

ET ØKOSYSTEM SOM LEGGER TIL RETTE FOR VEKST

Daglig leder: Pia Warland (Foto: Line Owren)

Daglig leder: Pia Warland (Foto: Line Owren)

Sammen med forretningsutvikler Nickolas Tomasgaard fra Innovation Dock og samarbeidspartnere – hjelper daglig leder Pia Warland gründerne og selskapene å se et større potensial, skalere og tenke internasjonalt. Innovation Dock er et felleskap for bedrifter i forskjellige faser, som drar nytte og inspirerer hverandre, om hvordan man bygger nettverk, kjøpe tjenester og åpner dører.

– Vi ønsker at flere av de lokale selskapene skal lykkes. Et godt økosystem for startups og vekstselskap her i Stavanger er viktig, slik at gründere ikke trenger å flytte for å kunne skalere. Vi vil jo at regionen vår skal nå ut til verden. Det er spennende muligheter for vekst her i østre bydel, og nå legger vi til rette for gode vekstmuligheter for enda flere nye selskaper, forteller hun.

Kontakt Community Manager Helene, for mer informasjon om kontorplass på Innovation Dock: helene@innovationdock.no +47 481 16 672