Interessert i morgendagens kollektivtransport?

IxDA er et uformelt faglig samlingspunkt for folk som jobber med brukeropplevelse, og passer for kommunikasjonsfolk, markedsfolk, frontend-folk, studenter, folk som vurderer en karriere innen brukeropplevelser, ux- og interaksjons-folk, digititaliseringsfolk, webfolk.

2019-01-08_22h01_54.png

Deres neste arrangement er 6. februar her på Innovation Dock, der vi blant annet får møte Mathias Molden. Mathias er tjenestedesigner i Kolumbus med bakgrunn fra Laerdal Medical og industridesigner fra NTNU, og skal fortelle om HentMeg-bussen i Sauda - prosjektet der Kolumbus henter deg der du er og kjører deg dit du skal innenfor den angitte sonen, og det til busspris.

Du får også høre om Bluss Light, en smart lykt som gjør deg synlig automatisk. Den slår seg på selv ved bevegelse og mørke. Og av igjen etterpå.

LES MER OG MELD DEG PÅ!

IxDA Stavanger ble startet i 2015 av en gjeng med entusiaster, og er en del av en global, frivillig, ikke-kommersiell interesseorganisasjon for interaksjonsdesignere. IxDA er et uformelt faglig samlingspunkt for alle som steller med brukeropplevelse, uansett fagbakgrunn.

Les mer om IxDA: http://ixda.org/about/ixda-mission