Vi fyller 4 år - bli med på festen!

pop6.jpg

Når vi er 4 år nå i januar, så er det klart det blir fest! Som en avslutning på Popup Week åpner vi opp stua vår, og inviterer medlemmer, venner, samarbeidspartnere, kjente og nyskjerrige på bursdagfest!

Det er nå 4 år siden vi åpnet Innovation Dock, og på den tiden har vi vokst til å bli en ledende aktør i økosystemet for oppstart- og vekstbedrifter i Stavanger-regionen. På brygga er det nå 70 selskap som daglig skaper verdier og utvikler ny teknologi og nye løsninger, og i fjor hadde vi 120 gründere og selskap gjennom våre kurs og programmer.

Det blir litt å bite i, og baren har åpent med medlemspriser for alle hele kvelden!

Velkommen!

Dørene åpner 19:00 - og runder av når det nærmer seg midnatt.

Foredraget er en del av Popup Coworking Week,
for fullt program over uken og påmelding, se:
www.innovationdock.no/popupweek