Hva er likhetene mellom innovasjon og rock'n roll?

pop3.jpg

Både innovasjon og rock er kjent for å endre verden ved å bryte reglene, tenke nytt og utfordre det etablerte. App for Disruption er et underholdende foredrag med Alexander Bull om innovasjon, hvor vitenskapen fra verdens ledende innovasjonsmetoder presenteres på en enkel måte med rock som pedagogisk virkemiddel. Med elgitar på scenen spiller foredragsholder elementer fra kjente rockelåter, for å forklare sentrale ideer om innovasjon og entreprenørskap.

ONSDAG 30. JANUAR
Dørene åpner 08:30
Foredraget starter 09:00
The Living Room, Bryggerikaien 18

Foredraget er en del av Popup Coworking Week,
for fullt program over uken og påmelding, se:
www.innovationdock.no/popupweek

Foredraget har vist seg å være veldig populært og er særlig relevant i økosystemet rundt innovasjon, da man endelig får en grei og helhetlig oversikt over hva som definerer alle de forskjellige innovasjonsmetodene som man hører om til stadighet; Lean Startup, Design Thinking, Zero to One med flere.

Foredraget har allerede blitt levert hos NHO, flere norske IT-selskap samt på MESH og Tøyen Startup Village. Så langt har publikum gitt overveldende gode tilbakemeldinger.»

En kort YouTube-film om App for Disruption er også tilgjengelig på lenken under:
https://youtu.be/db2wqMNXlRU