Pecha Kucha - gründer style!

PechaKuchaNight april2018.jpg

Velkommen til Pecha Kucha - gründer style på Innovation Dock!

Pecha Kucha er i over 1000 byer rundt omkring i verden og har blitt arrangert 4 ganger i Stavanger de siste to årene.

Vi arrangerer nå en egen Pecha Kucha av og for gründere. Vi ønsker at mennesker som har startet for seg selv skal dele sine erfaringer med utfordringer de har møtt og hvordan de har løst dem, eller kommet rundt dem. Vi ønsker å skape en kveld hvor gründere møter hverandre, får inspirasjon og høster erfaringer. 

 

Sted: Innovation Dock, The Living Room
Dato: 26/4
Tid: kl. 20.00

Se innovationdock.no/pechakucha
for oppdateringer og påmelding

 

For alle

Pecha Kucha er en veldig uformell presentasjonsform hvor endel av formålet også er å ha en hyggelig kveld med pils og drøs.

Det er ikke nødvendigvis bare gründere, eller mennesker som ønsker å starte opp, som kommer som tilhørere. Det vil også komme andre som ønsker å bli inspirert og ha en hyggelig kveld.

For de som er i start-up fasen selv er dette også en fin måte å gjøre deg mere kjent på og skape kontakter med andre gründere.

 

Presentere?

Vi søker nå derfor deg som enten er midt i start-fasen, eller har vært der, som føler de har noe å dele med andre gründere. Vi ønsker altså også etablerte næringsdrivende/gründere velkommen. Til å dele sine erfaringer fra sin tidlige fase. Til inspirasjon for andre som er der de selv var. Så enten om du er midt i etablerer-fasen, eller har en etablert bedrift, håper vi du vil komme å dele av dine erfaringer.

Presentasjonen kan være på enten engelsk eller norsk men må være innenfor Pecha Kucha-formatet. Dvs 20 slides som presenteres med 20 sek på hver slide. Derav 20x20. Se også:
http://pechakucha-stavanger.com/

Er du interessert i å dele dine erfaringer med andre til inspirasjon og lærdom? Si i så fall I fra til enten Øystein eller Lucas på oyheier@yahoo.no og lucas@halogen.no

 

Hva er Petcha Kutcha?

En Pecha Kutcha er et spesielt format å holde en presentasjon på. 20x20 - 20 slides a 20 sekunder. Les mer her:
http://www.pechakucha.org/faq

Petcha Kutcha er ganske organisert. Ikke hvem som helst kan arrangere en Petcha Kutcha. Det gjøres gjennom lokale ansvarlige i hver by. 
http://www.pechakucha.org/cities/stavanger