Innovation Dock snuser på Forus

På bryggekanten i Stavanger øst er det nå 70 oppstarts- og vekstselskap. Nå ser vi på muligheten for å ekspandere og utvikle et like spennende og dynamisk miljø på Forus. Vil du være med?

Vi har fått flere henvendelser fra selskap som ønsker å være en del av miljøet på Innovation Dock, men av praktiske årsaker er nødt til å ha sitt virke på Forus. Vi ser nå derfor på muligheten for å etablere oss på Forus, Norges viktigste næringsområde, midt mellom Stavanger, Sandnes og Sola.

FLEKSIBILITET

Det å være en del av Innovation Dock byr allerede på høy grad av fleksibilitet. Selskap hos oss har vokst fra 1 til 10 ansatte, og får tilrettelagt kontorene hele veien i vekstfasen, uten å måtte bruke ressurser på flytting og reorganisering.

Vi tilbyr alt fra enkeltplasser til større kontorfasiliteter, møte- og konferanserom. Lokasjonen som er aktuell for oss på Forus har en rekke fordeler, som parkering og enkel tilgang til bussveien.

RØFT OG TØFT

De som har vært og besøkt oss på bryggekanten vet at Innovation Dock er alt annet enn kjedelige kontorlokaler. Et kontor er ikke lenger bare et sted man er for å jobbe, men for å knytte nye kontakter og få daglig påfyll av nettverk, kompetanse og tilgang til kapital - og dette må også lokalene reflektere.

Bildene til høyre er fra The Factory i Berlin som vi besøkte tidligere i år. Mye av inspirasjonen til den nye lokasjonen på Forus vil bli hentet herfra.

VÆRE MED?

Vi jobber nå med å kartlegge aktuelle selskap som ønsker å være med fra starten, og få lov å være med å forme sin nye arbeidsplass.

Ta kontakt med Nils-Henrik på 40451984 eller stokke@innovationdock.no.