Founding across borders

Kom og hør Magnus Jepson fortelle om hvordan han bygde selskapet sitt - fra 3 til 700 ansatte over hele verden! Bli med på premieren til Innovasjonsfrokost onsdag 28. november!

Skjermdump fra en av Magnus sine mange møter med Woo-teamet.

Skjermdump fra en av Magnus sine mange møter med Woo-teamet.

Magnus Jepson fra Stokka var en ganske anonym kar i Stavanger mens han bygget opp selskapet som senere skulle bli solgt til Automattic, samme selskap som står bak Wordpress. Hvordan bygger man et selskap fra 3 til 700 ansatte, når ingen er på samme kontor?


LES MER OM MELD DEG PÅ INNOVASJONSFROKOST HOS INNOVATION DOCK ONSDAG 28. NOVEMBER

BYGGER NYTT SELSKAP PÅ INNOVATION DOCK - MED REMOTE TEAM

En annen som går samme veien er Craig Langdon, gründeren bak Toolboks, en software som skal gjøre arbeidsdagen til byggfirmaer enklere. Craig bygger selskapet med kompetanse fra flere land, men bruker samtidig lokale ressurser på å kvalitetssikre arbeidet og fremgangen.

HJELPER GRÜNDERE FOKUSERE PÅ DE RIKTIGE ARBEIDSOPPGAVENE

Er det noe gründere og tidligfase selskap har for lite av, er det tid. Da gjelder det å bruke tiden riktig, og da må man sette vekk arbeidsoppgaver på en effektiv måte. Fra E-VA kommer Haleh Ashraf, som tilbyr digitale tjenester og support for små og store bedrifter, gründere eller andre som trenger administrativ bistand.

Hun vil snakke om hvordan fremtidens arbeidsliv vil bli med mer outsourcing, frilansere og og litt om «gig-økonomien». Haleh blir også igjen etter eventet, dersom noen ønsker en prat om E-VA og digitale tjenester (se e-va.no for kontaktinfo hvis du vil sette opp et møte denne dagen).

LES MER OM MELD DEG PÅ
INNOVASJONSFROKOST
HOS INNOVATION DOCK
ONSDAG 28. NOVEMBER