Ope vant i Creative Business Cup

Torsdag 4. mai møttes de nominerte for på Innovation Dock for å pitche sitt selskap i semifinalen i Creative Business Cup - og vinneren ble Ope!

Fra Ope kom Lars Urheim og fortalte om hvordan han og Eirik Høvik Helgesen laget møbelsystemet som forandrer seg sammen med brukerne, enten det er en bedrift eller en familie. Fra bare fem grunnkomponenter kan et uendelig antall løsninger settes sammen for å svare på det som er behovet her og nå.

Privat kan de samme delene bli vegghengt hylle, TV-benk, skjenk, romdeler, gangmøbel eller noe annet som bare du vet at du trenger.På arbeidsplassen kan Ope bli til sosiale soner, romdelere, display, butikkhyller eller kanskje bedriftens logo. Hele veien er de rene skandinaviske linjene og det myke formspråket med og sikrer at løsningene alltid blir flotte.

Gratulerer til Ope med seier i semifinalen til Creative Business Cup Norway! Nå venter finalen i Startup Extreme 2017 nå i juni!

Juryen sammen med vinneren, f.v.: Ingjerd Jevnaker Straand (Halogen), Magnus Øgård Meisal (Innovation Dock), Lars Urheim (Ope), Gry Mak (Innovasjon Norge), Anniken Fjelberg (657 Oslo / Creative Business Cup Norge). 

Juryen sammen med vinneren, f.v.: Ingjerd Jevnaker Straand (Halogen), Magnus Øgård Meisal (Innovation Dock), Lars Urheim (Ope), Gry Mak (Innovasjon Norge), Anniken Fjelberg (657 Oslo / Creative Business Cup Norge). 

Nominerte i Stavanger 2017:

 

Creative Business Cup Norway arrangeres av: