Ungt Entreprenørskap har flyttet til Innovation Dock

Vi er stolte av å kunne meddele at Ungt Entreprenørskap nå har flyttet til Innovation Dock! Ungt Entreprenørskap jobber for at flest mulig elever og studenter skal få en god innføring og opplæring i entreprenørskap, og dette er selvsagt noe vi på Innovation Dock ønsker å kunne bidra til. 

Maria Aasbø og Jan Erik Jacobsen flyttet inn i K30 på Innovation Dock i august, og så langt trives de veldig godt.

«Det er givende å få være en del av det energiske miljøet ved Innovation Dock. Vi opplever at de andre leietakerne på huset er interessert i det vi holder på med og noen har allerede bidratt med sin kompetanse ovenfor elever som skal i gang med Ungdomsbedrift dette skoleåret. Vårt samfunnsoppdrag er å bygge bro mellom skole og arbeidsliv og da er det spesielt gøy å få med seg gründere som kan fortelle ekte historier og bidra med sin kompetanse til neste generasjons innovatører», sier daglig leder i Ungt Entreprenørskap Rogaland, Maria Aasbø. 

Maria Aasbø og Jan Erik Jacobsen. Foto: Alexander Chesham / Studio Stavanger

Maria Aasbø og Jan Erik Jacobsen. Foto: Alexander Chesham / Studio Stavanger

FYLTE NYLIG 20 ÅR

Organisasjonen som nylig fylte 20 år, har utdannet nærmere 200.000 av våre nåværende og kommende gründere og innovatører, og i 2016 gikk 11.000 elever gjennom programmet på landsbasis. 

Nils-Henrik Stokke, en av gründerne bak Innovation Dock, har fulgt organisasjonen lenge, både som deltager, jurymedlem, mentor og sørger nå for gode støttespillere gjennom å lede valgkomiteen til styret i Ungt Entreprenørskap Rogaland.

"Ungt Entreprenørskap utfordrer, engasjerer og utdanner morgendagens gründere på en unik måte, og gir elever en fantastisk mulighet til å drive sitt eget selskap som en del av studiene. Vi ser at de som har vært igjennom programmene til UE stiller langt sterkere og mer forberedt på det som venter på dem i gründerlivet", sier Stokke.