Studio Stavanger har flyttet til Innovation Dock

Studio Stavanger har bygd seg opp som et kompetansenettverk av dyktige kreative mennesker innenfor det visuelle slik som feks video, grafisk, foto, web og mye mer.. Innovation Dock har nå bygget nytt studio og arbeidsplasser til Studio Stavanger, og sammen bygger vi nå et ledende kompetansenettverk for kreativ næring, som kombinerer faglig ekspertise med forretningsutvikling. Og 30. november blir det åpningsfest!

Studio Stavanger ble til etter at initiativtagerne så et behov for et fellesskap for de som jobber innen kreativ næring. Studio Stavanger har utviklet et community hvor idéer og kunnskap deles, og ikke minst samarbeider medlemmene i å levere profesjonelle visuelle tjenester.

I forbindelse med innflyttingen har vi også bygget et nytt stort, flott studio til foto og video. Studio Stavanger har utstyr tilgjengelig for leie og tilbyr også trykkproduksjon. I tillegg til co-working og studio vil det også komme en rekke forskjellige kurs, workshops og forelesninger, noen av disse i samarbeid med Innovation Dock som tilbyr kurs innen etablering, forretningsutvikling og vekst.

 


"Å flytte til Innovation Dock ble raskt et enkelt valg. Her ble vi møtt med åpne armer, og en halv etasje ble pusset opp akkurat etter våre ønsker. I tillegg til flotte lokaler så får vi et miljø rundt oss av innovative og spennende mennesker og bedrifter. 

Studio Stavanger kan faget - og med Innovation Dock på laget så kan vi nå tilby våre medlemmer kompetanse rundt regnskap, revisjon, forretningsutvikling, markedsføring og mye, mye mer"


Alexander Chesham
daglig leder og co-founder av Studio Stavanger


 

Studio Stavanger inviterer til åpningsfest 30. november! Se mer her:
https://www.facebook.com/events/495854500797698/

Studio Stavanger drives av fotografene Siv Sivertsen, Alexander Chesam og Andrea Ribeiro. 

Les mer om Studio Stavanger og de som holder til der på www.studiostavanger.no