Innovation Dock nominert til Cityprisen 2017

Innovation Dock er i år nominert som en av tre til Cityprisen i Rogaland. Prisen skal skape oppmerksomhet om vellykkede eiendomsprosjekter, og som det fremgår av kriteriene setter Cityprisen fokus på prosjekter som er nyskapende, økonomisk vellykkede og slik utformet at de bidrar positivt til sine omgivelser.

Cityprisen ble etablert av Huseiernes Landsforbund og delt ut første gang i 1998. Cityprisen og Citykonferansen eies nå av bransjeforeningen Norsk Eiendom og Estate kunnskap. Medarrangørene er blant annet Smedvig, Eiendomsmegler1, Sparebank 1 SR-Bank, Stavanger Sentrum, Øgreid Eiendom og Norsk Eiendom.

 

JURYENS BESKRIVELSE AV INNOVATION DOCK

"Innovation dock er nominert som et prosjekt som tydelig skiller seg ut som en fremtidsrettet arbeidsplass. De to grunderene bak ideen har kjøpt, utviklet og selv bidratt til å bygge et unikt Co-Working-konsept i østre bydel i Stavanger. Med nøye seleksjon av ulike virksomheter har de klart å sette sammen nyetablerte bedrifter med tverrfaglig kunnskap som sammen har klart å løfte hverandre og skape liv på kaien på Siriskjær.  Fremtidens arbeidsplasser er i ferd med å forandre seg, og gjengen fra Innovation Dock er av de få som ser ut å truffet inner-tier på fremtidens arbeidsmarket."

 

CO-WORKING I STERK VEKST

Innovation Dock er i dag Stavangers eneste co-working space. Selv om det finnes flere kontorfellesskap, er det ingen som jobber aktivt for å skape et dynamisk miljø bedriftene imellom på en slik måte Innovation Dock gjør. Dette er noe av oppskriften på hvorfor Innovation Dock på under tre år har vokst til 150 medlemmer som alle jobber i bedrifter på bryggekanten i Stavanger øst. Arealet er så langt på 3500m2, men nye prosjekter er under planlegging for å ta i mot den økte etterspørselen fra oppstarts- og vekstselskaper som ønsker å bli en den av det dynamiske miljøet.

 

CITYPRISEN

Prisen er til for å bidra til bedre bygg, byer og tettsteder og for å premiere de byggherrer som strekker seg lengre med sine nybygg eller rehabiliteringsprosjekter. Prisen utdeles årlig i forbindelse med Citykonferansen som går av stabelen 23. november i Stavanger.

Nominerte prosjekter blir vurdert av en fagjury som velger ut de tre beste prosjektene i regionen, og årets jury har bestått av:

Carl Henrik Borchsenius
Næringspolitisk rådgiver, Norsk Eiendom

Per Fretheim
CEO, partner og arkitekt i MAD Arkitekter Stavanger

Jan Inge Røyland
Leder av næringseiendom i SR-bank

Les mer om Cityprisen, Citykonferansen og de andre nominerte her.

(OPPDATERT: vi gratulerer Base Property med Hermetikken som verdige vinnere av Cityprisen 2017 i Rogaland!)