Innovation Dock og Validé inviterer til jevnlige frokostseminarer der vi tar opp aktuelle tema innen innovasjon og entreprenørskap. Frokostseminarene avholdes på bryggekanten hos Innovation Dock i Stavanger øst eller hos Validé i Innovasjonspark Stavanger på Ullandhaug.

TIRSDAG 26. MARS
HOS INNOVATION DOCK

DØRENE ÅPNER 08:00
VI STARTER PÅ SCENEN 08:30

INNOVASJON & ROCK N’ ROLL

Hva er likhetene mellom innovasjon og rock´n roll?
App for Disruption er en underholdende presentasjon om innovasjonsmetodene som preger industri 4.0

Både innovasjon og rock er kjent for å endre verden ved å bryte reglene, tenke nytt og utfordre det etablerte. App for Disruption er et underholdende foredrag med Alexander Bull om innovasjon, hvor vitenskapen fra verdens ledende innovasjonsmetoder presenteres på en enkel måte med rock som pedagogisk virkemiddel. Med elgitar på scenen spiller foredragsholder elementer fra kjente rockelåter, for å forklare sentrale ideer om innovasjon og entreprenørskap.

Foredraget har vist seg å være veldig populært og er særlig relevant i økosystemet rundt innovasjon, da man endelig får en grei og helhetlig oversikt over hva som definerer alle de forskjellige innovasjonsmetodene som man hører om til stadighet; Lean Startup, Design Thinking, Zero to One med flere.

Foredraget har allerede blitt levert hos NHO, flere norske IT-selskap samt på MESH og Tøyen Startup Village. Så langt har publikum gitt overveldende gode tilbakemeldinger.»

Dørene åpner 08:00
Foredraget starter 08:30

Les mer: www.app4disruption.com
En kort YouTube-film om App for Disruption er også tilgjengelig på lenken under:
https://youtu.be/db2wqMNXlRU

(Psst..! Alexander deler til og med ut en elgitar til en av de heldige gjestene! Rock on!)

Frokostseminar denne gangen er i The Living Room på Innovation Dock