BRQ_5408.jpg
 

MENYER

LA OSS FRISTE MED FANTASTISKE MENYER,
ENTEN DET ER FROKOST- OG LUNCHMØTER,
ELLER SELSKAP OG JULEBORD. 

 

 

JULEBORD

 

FROKOST

 

FROKOSTMENY 1

CROISSANTER
med ost, skinke og syltetøy

SJOKOLADECROISSANTER

FERSKPRESSET JUICE

VANILJEYOUGHURT
med müsli

SMOOTHIE

KAFFE / TE / ISVANN

95,- per person

FROKOSTMENY 2

BAGELS
med kremost. egg og røkelaks fra
Janas Fiskerøykeri på Storhaug

BAGELS
med Jarlsberg & røkt skinke

FERSKPRESSET JUICE

VANILJEYOUGHURT MED MÜSLI

SMOOTHIE

KAFFE / TE / ISVANN

115,- per person


LUNCH

 

BESTSELGER:
LUNCH TAPAS

Velg 3 KALDE RETTER og 2 VARME
fra vår store tapasmeny
(se full meny lenger ned)

HUSETS FOCCACIA
HJEMMELAGET AIOLI

HUMMUS
PITA CHIPS

210,- per stk

 

DAGENS
LUNCH

Kjøkkenet vårt har dagens lunch til alle medlemmer på Innovation Dock. Varierer ukentlig, og har alltid et vegetaralternativ.

Velg å få den servert i konferanse/møterommet, eller nyt lunchen i The Kitchen sammen med Innovation Docks medlemmer.

165,- per stk

 

SALATER

LE FRANÇAIS
Lun Camembert, småbladet spinat,
rødbet, tranebær

LA MÉDITERRANÉE
Bulgur med tomat, løk, sitron og persille,
grillede grønnsaker, granateple,
småbladet salat og pita chips

165,- per stk

SANDWICHER

À L'AMÉRICAINE
Roast beef, karamelisert løk,
blåskimmelost, aioli

LA NORVÉGIENNE
Røkelaks, potetsalat,
kremost, capers, ruccola

165,- per stk

DESSERT

BROWNIES
med sjokoladeganasj,
havsalt karamell og hasselnøtt

LEMON MARENGS
Frisk og nydelig marengs med sitron

SJOKOLADE TERTELETTE
med havsalt karamell

35,- per stk

210,- ved grupper mindre enn 10 gjester.



FRUKT TIL MØTET?
Oppskåret frukt til frokostmøtet eller underveis i møtedagen
45,- per person


TAPAS

 

TAPAS EL ANTOJO

 

Varme retter

GRILLET ENTRECOTE
med chimichurri

KOREANSK RIBBE    
i hjemmelaget hoisinsaus, koriander, sesamfrø

SPICY KYLLING
med sitron og koriandersaus

SCAMPI
med tequila, lime og hvitløk
 

Kalde retter

GRILLET POTETSALAT
med reddik, ruccola og aioli

BULGUR
med tomater, løk, sitron og persille

LINSESALAT
med soltøkede (sun blushed) tomater, fennikel og urter

SALAT
med syltet sopp, sjalottløk og mandler

GRILLEDE GRØNNSAKER
med grillede grønnsaker, feta og
balsamicodressing

 

HUSETS FOCCACIA
HJEMMELAGET AIOLI

HUMMUS
PITA CHIPS

 

495,- per person

 

 

STREET FOOD TAPAS

 

EL BORRACHO CAMARÓN
Tostadas med tequila- og limemarinert scampi med grillet mango og pasjonsfrukt salsa (G,L,S)

AMANTE DE LA CARNE
Tostadas med entrecote, chimichurri og husets cilantro cherrytomat salsa (G,L)

EL VERDE (VEGETAR)     
Tostadas med ris, sorte bønner, tomatillo salsa og ruccola (G)

POLLO DE BARBACOA
Slider med røkt BBQ kylling med tomatillo salsa (G,L)

TIRADO DE CERDO
Slider med pulled pork, kimchi og sesamdressing (G, L)

NACHO CHIPS
med hjemmelaget salsa aioli (E)

BROWNIES
Med tequila og lime ganache (G, L)

390,- per person

 

GÅ ALL IN?
Ostefat servert med aprikossyltetøy,
karamellisert løk, røkte valnøtter og fruktloff.
Med/uten et utvalg spennende spekemat
55,-/85,- ekstra per person


SELSKAPSMENYER

Sett sammen din egen meny med forrett, hovedrett og dessert, og eventuelt ostefat.
Alle gjester må ha samme meny.

Forrett

*

CEVICHE
av dagens fangst

KONGEKRABBE MOUSSÉ
servert med avacadopure, rugchips og røkt daikon.

AQUAVIT MARINERT LAKS
servert med grapefrukt caviar, syltede epler og edamamepure.

*

Hovedrett

*

ANDEBRYST
med beter og sjokolade.
Serveres med duck skin crumble og sesongens grønnsaker

FILET MIGNON
servert med rødvinreduksjon, rotgrønnsaker, dauphinoise poteter

KYLLING ROULADE
servert med trøffel potetmos, portvinssyltetøy og dampet sesongens grønnsaker.

*

Dessert

*

SITRON TARTELETTE    
med

SJOKOLADE TARTELETTE
med frukt coulis

CHOCOLATE PETIT POT
Tykk sjokolademoussé servert med sesongens bær

*

510,- per person

OSTEFAT SOM MELLOMRETT?
Servert med aprikossyltetøy, karamellisert løk, 
røkte valnøtter og fruktloff
55,- ekstra per person


FINGERMAT

 

GRAVLAKS
servert på röstipoteter

KRABBEKAKER
thai style

ROASTBIFF
på rugbrød med Fønix
og karamellisert løk

BAKT POTET
med bacon

TEMPURA SCAMPI
med wasabi aioli

BLINIS
med kaviar

KYLLING SATAY
med peanøtt dipsaus

PULLED PORK
med kimchi og sesamdressing

CROSTINI
med feta og hummus (V)

FALAFEL
med tabouleh (V)

MINI PIZZA
med husets pesto (V)

 

Velg 6
190,- per person

+25,- per rett utover dette
+55,- for dessert fra selskapsmeny

 

Nyt møtet, workshopen eller selskapet i noen av byens flotteste lokaler. 

The Living Room tar opptil 120 personer, og ønsker du det mer intimt kan man ha selskapet inne på The Kitchen som tar opptil 24 personer.

Se full oversikt over alle møterom og selskapslokaler her.

Bordene i The Living Room og The Kitchen er sekskantede, slik at disse kan både settes opp som runde bord, eller i grupper eller langbord om ønskelig.

Vi har et rikt utvalg i baren av øl, og vin som passer perfekt til de ulike menyene. Dette kan enten settes på regning eller betales underveis i baren. 

Lokalleie:
The Living Room          6250,- (5000,- eks. mva.)
The Kitchen                    3125,- (2500,- eks. mva.)

KONTAKT OSS:
booking@innovationdock.no
+47 41142477

 
  Kokken vår, Lanya Michéle, har bakgrunn fra Canada og erfaring fra blant annet Nero og som konditor.

Kokken vår, Lanya Michéle, har bakgrunn fra Canada og erfaring fra blant annet Nero og som konditor.