BRQ_5408.jpg
 

MENYER

LA OSS FRISTE MED FANTASTISKE MENYER,
ENTEN DET ER FROKOST- OG LUNCHMØTER,
ELLER SELSKAP OG JULEBORD. 

 

 

FROKOST & LUNCH

FROKOSTMENY 1

CROISSANTER
med ost, skinke og syltetøy

SJOKOLADECROISSANTER

FERSKPRESSET JUICE

VANILJEYOUGHURT
med müsli

SMOOTHIE

KAFFE / TE / ISVANN

95,- per person

FROKOSTMENY 2

BAGELS
med kremost og røkelaks fra
Janas Fiskerøykeri på Storhaug
eller skinke og Pan fra Stavanger Ysteri

FERSKPRESSET JUICE

VANILJEYOUGHURT MED MÜSLI

SMOOTHIE

KAFFE / TE / ISVANN

115,- per person

 

SMÅRETTER

CÆSAR SALAT
med kyllingbryst, bacon,
krutonger og parmesan

MIDDELHAVSSALAT
med grillede grønnsaker,
tabouleh, hummus, tomater

QUICHE MED GRØNNSAKSSALAT
kan fås med ost og skinke
eller som vegetar

Alle småretter 135,- 

DESSERT

BROWNIES
med sjokoladeganasj,
havsalt karamell og hasselnøtt

LEMON MARENGS
Frisk og nydelig marengs med sitron

SJOKOLADE TERTELETTE
med havsalt karamell

35,- per stk


FRUKT TIL MØTET?
Oppskåret frukt til frokostmøtet eller underveis i møtedagen
45,- per person


TAPAS

 
2017-10-30_19h10_12.png

Varme retter

KOREANSK RIBBE
i hjemmelaget hoisinsaus, koriander, sesamfrø

KYLLING TAGINE
på ekte Marokkansk vis

SCAMPI
i smørsaus med hvitvin og vårløk
 

Kalde retter

GRILLET POTETSALAT
med reddik, ruccola og aioli

PASTASALAT
med grillede grønnsaker, feta og
balsamicodressing

BULGUR
med tomater, løk, sitron og persille

LINSESALAT
med aprikos og brente mandler
fra Valencia

OLIVEN
fra spanske Losada

SALAT
med feta, granateple, fennikel og persille

HUMMUS

HUSETS FOCCACIA
med aioli, tapenade og pesto

 

395,- per person

 

EXTRAS

OSTEFAT
med et utvalg ost fra både Storhaug og internasjonalt
55,- per person

BLÅSKJELL
i hvitvin og safran
55,- per person
 

 
2017-10-30_19h10_25.png

Varme retter

KOREANSK RIBBE    
i hjemmelaget hoisinsaus, koriander, sesamfrø

LAMMEKEBAB
i chimichurri

BIFFPINNER
med karamellisert soyasaus toppet med sesamfrø

KYLLING TAGINE
på ekte Marokkansk vis

SCAMPI
i smørsaus med hvitvin og vårløk
 

Kalde retter

GRILLET POTETSALAT
med reddik, ruccola og aioli

PASTASALAT
med grillede grønnsaker, feta og balsamicodressing

BULGUR
med tomater, løk, sitron og persille

ROTFRUKTCHIPS
med Fønix ostedip

LAKSETARTAR
med pepperrot og gressløk

BRENTE MANDLER
fra Valencia

OLIVEN
fra spanske oliven

UTVALG AV OST
fra Stavanger Ysteri

FYLTE MINIPAPRIKA
med feta

SPEKEMAT
fra Ask Gård

HUMMUS

HUSETS FOCCACIA
med aioli, tapenade og pesto

 

495,- per person

 

Dessert?
Se hele utvalget i selskapsmenyen under.


SELSKAPSMENYER

 

3 RETTERS MENY

Forrett

KONGEKRABBE    
med avacado med lime, koriander og chilidressing.

RATATOUILLE CONFIT BYALDI
av skivede grønnsaker

ANDECONFIT
med ripsgele på ristet rugbrød 

*

Hovedrett

ENTRECÔTE
med dauphinoise poteter med Fønix,  og sesongens grønnsaker

BREIFLABB
servert med hvitvinssaus, dauphinoise poteter med Fønix, chips av rotgrønnsaker

KOREANSK RIBBE
i steamed buns

*

Dessert

SJOKOLADE TERTELETTE    

med havsalt karamell

CRÈME BRÛLÉE
med ingefær og sjokolade

DESSERT TAPAS
med makroner, brownies og chilitrøfler

*
 

395,- per person

Ostefat som mellomrett? 55,- ekstra per person


FINGERMAT

 

GRAVLAKS
servert på röstipoteter

KRABBEKAKER
thai style

ROASTBIFF
på rugbrød med Fønix
og karamellisert løk

BAKT POTET
med bacon

TEMPURA SCAMPI
med wasabi aioli

BLINIS
med kaviar

KYLLING SATAY
med peanøtt dipsaus

PULLED PORK
med kimchi og sesamdressing

CROSTINI
med feta og hummus (V)

FALAFEL
med tabouleh (V)

MINI PIZZA
med husets pesto (V)

 

Velg 6
150,- per person

+20,- per rett utover dette


DESSERT

TARTELETTES
Sjokolade eller sitron

CRÈME BRÛLÉE
med ingefær og sitrongress

BROWNIES
toppet med sjokoladeganasj og salt karamell

DESSERT TAPAS
Makroner, brownies, chilitrøfler, ostekake med
sjokolade, iskrem med multer

 

Alle desserter 55,- per person


JULEBORD MENYER

 
2017-10-30_14h19_28.png

PINNEKJØTT
fra Albert Idsøe

SVINERIBBE
fra Prima Jæren

TIMIANPØLSER
fra Albert Idsøe

BRAISERT RØDKÅL

KÅLROTSTAPPE

ROSENKÅL

JÆRMANDEL

RIBBESAUS

 

RISKREM
med amaretto, ristede mandler og bærsaus

PEPPERKAKER
med blåskimmelosten Fønix fra Stavanger Ysteri og gløggkokte fiken

 

475,- per person
(425,- uten pinnekjøtt)

 
2017-10-30_14h19_11.png

SVINERIBBE
fra Prima Jæren med ramen nudler i sesam, asiatiske urter og kimchi

EL BORRACHO CAMARÓN
Tostadas med tequila- og limemarinert scampi med grillet mango og pasjonsfrukt salsa (G,L,S)

POLLO DE BARBACOA
Tostadas med røkt BBQ kylling med tomatillo salsa (G,L)

AMANTE DE LA CARNE
Tostadas med entrecote, chimichurri og husets cilantro cherrytomat salsa (G,L)

EL VERDE (VEGETAR)     
Tostadas med ris, sorte bønner, tomatillo salsa og ruccola (G)

 

BROWNIES
med tequila og lime ganache

PEPPERKAKER
med blåskimmelosten Fønix fra Stavanger Ysteri og gløggkokte fiken

 

325,- per person

 
 

Nyt møtet, workshopen eller selskapet i noen av byens flotteste lokaler. 

The Living Room tar opptil 120 personer, og ønsker du det mer intimt kan man ha selskapet inne på The Kitchen som tar opptil 24 personer.

Se full oversikt over alle møterom og selskapslokaler her.

Bordene i The Living Room og The Kitchen er sekskantede, slik at disse kan både settes opp som runde bord, eller i grupper eller langbord om ønskelig.

Vi har et rikt utvalg i baren av øl, og vin som passer perfekt til de ulike menyene. Dette kan enten settes på regning eller betales underveis i baren. 

Lokalleie:
The Living Room          6000,-
The Kitchen                    2500,-

KONTAKT OSS:
booking@innovationdock.no
+47 90865351

 
Kokken vår, Lanya Michéle, har bakgrunn fra Canada og erfaring fra blant annet Nero og som konditor.

Kokken vår, Lanya Michéle, har bakgrunn fra Canada og erfaring fra blant annet Nero og som konditor.