Prøv noe nytt på årets julebord

På bryggekanten i Stavanger øst ligger et av regionens flotteste lokaler til ditt julebord. Kjøkkenet ledes av kokken Lanya Michéle med dyptgående ferdigheter i molekylær gastronomi som får ganen til å rope god jul.  

Vi har satt sammen to ulike menyer - en tradisjonell, og en street food inspirert julebordmeny. Vi bruker selvsagt råvarer av beste kvalitet, enten du liker ribba på tradisjonelt vis - eller med ramen, urter og kimchi. 

 

 
 
2017-10-30_14h19_28.png

PINNEKJØTT
fra Albert Idsøe

SVINERIBBE
fra Prima Jæren

TIMIANPØLSER
fra Albert Idsøe

BRAISERT RØDKÅL

KÅLROTSTAPPE

ROSENKÅL

JÆRMANDEL

RIBBESAUS

 

RISKREM
med amaretto, ristede mandler og bærsaus

PEPPERKAKER
med blåskimmelosten Fønix fra Stavanger Ysteri og gløggkokte fiken

 

475,- per person
(425,- uten pinnekjøtt)

 
2017-10-30_14h19_11.png

SVINERIBBE
fra Prima Jæren med ramen nudler i sesam, asiatiske urter og kimchi

EL BORRACHO CAMARÓN
Tostadas med tequila- og limemarinert scampi med grillet mango og pasjonsfrukt salsa (G,L,S)

POLLO DE BARBACOA
Tostadas med røkt BBQ kylling med tomatillo salsa (G,L)

AMANTE DE LA CARNE
Tostadas med entrecote, chimichurri og husets cilantro cherrytomat salsa (G,L)

EL VERDE (VEGETAR)     
Tostadas med ris, sorte bønner, tomatillo salsa og ruccola (G)

 

BROWNIES
med tequila og lime ganache

PEPPERKAKER
med blåskimmelosten Fønix fra Stavanger Ysteri og gløggkokte fiken

 

325,- per person

 
 

Nyt julebordet i noen av byens flotteste selskapslokaler. 

The Living Room tar opptil 60 personer, og ønsker du det mer intimt kan man ha julebordet inne på The Kitchen som tar opptil 24 personer.

Bordene er sekskantede, slik at disse kan både settes opp som runde bord, eller i grupper eller langbord om ønskelig.

Vi har et rikt utvalg i baren av øl, og vin som passer perfekt til de ulike menyene. Dette kan enten settes på regning eller betales underveis i baren. 

Lokalleie ved julebord:
The Living Room          5000,-
The Kitchen                    2500,-

KONTAKT OSS:
booking@innovationdock.no
+47 90865351

 
Kokken vår, Lanya Michéle, har bakgrunn fra Canada og erfaring fra blant annet Nero og som konditor.

Kokken vår, Lanya Michéle, har bakgrunn fra Canada og erfaring fra blant annet Nero og som konditor.