Lær mer om blockchain - muligheter og utfordringer. Vi har invitert inn eksperter fra flere selskap som vil dele sine syn, og programmet blir gjennomført som en strukturert paneldebatt.

 

BLOCKCHAIN OG MULIGHETER

Første del ser vi på hvilke muligheter blockchainteknologien skaper for næringsliv og entreprenører. Hvordan skal man utnytte mulighetene, hvilke potensielle gevinster finnes det, og hva er aktuelt?

KRITISK BLIKK PÅ BLOCKCHAIN OG KRYPTOVALUTA

Hvilke negative samfunnsmessige konsekvenser er det ved bruk av kryptovaluta? Vi ser på adopsjon, brukervennlighet og skalering. Styresett - hvem bestemmer? Hvordan kan det integreres mot den tradisjonelle øknomomien? 

BLOCKCHAIN I FREMTIDEN

I den siste delen ser vi på prosjekter som er under utvikling i dag, og diskuterer hvordan vi tror teknologien kan se ut om 5 år - hvilke potensielle spennende bruksområder kan komme, og vil konvergens med andre teknologier gi enda flere muligheter, som blockchain + AI + IoT?

 

NÅR:
Onsdag 30. mai
Dørene åpner 18:30
Programstart 19:00

HVOR:
The Living Room
Innovation Dock
Bryggerikaien 18

Baren er åpen.
Arrangementet er gratis.

PÅMELDING:

 

EKSPERTENE

 
 
ove sandve

Ove Sandve
Data Gumbo

Data Gumbo flyttet inn på Innovation Dock tidligere i år, men har hovedkontoret sitt i Houston der de 8 andre ansatte sitter. Selskapet er etablert i 2015 og jobber med automatisering av kontrakter ved bruk av blockchain.

Ove har lang fartstid som CTO i en rekke selskap han også har vært med å etablert, som blant annet First Interactive som ble solgt til Aker Solutions i 2010.

 
 
chumning rong

Chunming Rong
Universitetet i Stavanger

Prof. Chunming Rung er leder for CIPSI (Center for IP-based Service Innovation) på UiS. Prof. Rung har lang erfaring med å lede forsknings- og utviklingsprosjekt og har fått flere utmerkelser og priser for sitt arbeid. Nå forsker han på nettskyteknologi og behandling av store datamengder, 

 
 
ole andre torjussen

Ole André Torjussen
Bitcoins Norway

Ole André kjøpe sin første bitcoin i 2013, og er overbevist at dette er fremtidens betalingsløsning. Bitcoin Norway har blitt landets største handelsplattform for bitcoins, og i desember i fjor ble det handlet selskapet bitcoin for 300 millioner, 70 av disse som nye investeringer.

 
 
pål taule brentebråten

Pål Taule Brentebråten
BridgeBlocks

Co-founder av BridgeBlocks, mentor i Founder Institute, og lanserte tidligere i år kryptofinans.no - Norges første nøytrale nyhetsplattform for kryptovaluta og blockchain teknologi. 

 
 
thomas våland

Thomas Våland
DNB

Til å lede panelet har vi fått med oss markedssjef bedriftsmarked i Rogaland og Agder i DNB, Thomas Våland.